Școala orădeană de polo a făcut dovada valorii pe care o are, de această dată în cadrul Campionatului Național de juniori III unde echipa pregătită de către Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy și-a învins clar toți adversarii.

Ultimul turneu final din cadrul acestei competiții s-a desfășurat la Oradea, în Bazinul Crișul, pe parcursul săptămânii trecute. Evoluând în propriul fief, tinerii poliști de la CSM Oradea nu doar că au câștigat, ci au făcut-o la scor cu 4 din cele 5 adversare. Poate că la fel ar fi stat lucrurile și în ultimul joc, cel cu Dinamo București, scor final 11-8, dacă în ultimul sfert antrenorii bihorenilor nu ar fi rulat întreg lotul de jucători avut la dispoziție, fapt ce a permis formației din Capitală să reducă semnificativ din diferență (scor pe sferturi: 4-0, 2-1, 4-2, 1-5). Celelalte rezultatte înregistrate au fost: 15-1 cu Crișul Oradea, 18-6 cu Triumf București, 18-3 cu Viitorul Cluj și 13-4 cu Steaua București. Cu un astfel de parcurs (un total de 14 victorii la turneele finale din tot atâtea posibile), CSM Oradea a cucerit titlul de campioană națională la polo juniori III.

CSM Oradea: Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Benett Bajus, Bogdan Ţecu, Antoniu Martin, Mark Tokai, Botond Sarkozi, Andrei Marinescu, Raul Şandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Balint Barbely, Balthasar Majoros-Garofeanu, Alex Nagy şi Christopher Acatrinei.