Baza Sportivă din Paleu va fi locul în care, duminică, 26 mai, cu începere de la ora 12.00, sa va disputa, în manșă unică, duelul dintre CA Oradea, campioana Bihorului, și FK Krazna, campioana Sălajului, contând pentru faza națională a Campionatului U19.

Formată cu doar un an în urmă, echipa U19 a Club Atletic Oradea a reușit să cucerească titlul de campioana județeană având cel mai bun atac, cu 87 de goluri marcate, și cea mai bună apărare, cu doar 13 goluri încasate. CAO, echipă pregătită de către Andrei Haș, a reușit să cucerească titlul județean după o luptă intensă cu CSO Ștei (la egalitate de puncte) și Crișul Aleșd (cu un punct mai puțin). Cu toate că va beneficia de avantajul terenului propriu în cadrul acestei manșe unice din faza națională, misiunea celor de la CAO va fi una extrem de dificilă câtă vreme adversara lor a defilat în campionatul U19 din județul Sălaj. Inter Cizer, pentru că despre această formație este vorba, are victorii pe linie în toate cele 26 de etape disputate în care a marcat nu mai puțin de 211 goluri (!) și a încasat doar 7. Bilanțul celor de la CAO în Campionatul U19 din Bihor a fost de 14 victorii, un egal și 3 înfrângeri. Așadar, deși va juca acasă, CAO va avea un meci greu cu o formație care a marcat în medie 8 goluri pe meci (!).

CAO: Cătălin Har – Szabolcs Kincses, David Kondor, Alex Panc, Andrei Șut – Eduard Tămaș, David Debrenti, David Miron, Mario Vesa, Darius Olaru, Florin Vesa, Ionuț Kălăucz, Jafet Gere, Mate Budai, Krisztian Balázs, David Negrea, Samuel Duma, Francesco Berardi, David Coroianu, Mark Bica și Narcis Dărăban. Antrenor: Andrei Haș.