Într-o partidă contând pentru manșa întâi, eliminatorie, din cadrul campionatului interjudețean de fotbal la categoria de vârstă U19, campioana Bihorului a suferit o înfrângere severă, scor 0-5, pe propriul teren, în duelul cu Inter Cizer, campioana Sălajului.

Valoarea adversarei bihorenilor era cunoscută, Inter Cizer defilând practic în Campionatul U19 al județului Sălaj. Cu 26 de victorii din tot atâtea posibile și cu  o medie incredibilă de peste 8 goluri marcate pe meci, Inter Cizer a făcut o demonstrație de forță și în Bihor, la Paleu acolo unde, încă de la pauză conducea cu scorul de 3-0. „Primavera pierde categoric în fața campioanei Sălajului la capătul unei partide în care oaspeții, vizibil mai maturi, au meritat victoria fără dar și poate. Rămânem însă cu titlu județean și un sezon fantastic făcut de băieți. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi pe parcursul acestui campionat”, au scris cei de la CAO pe pagina lor de Facebook.

CA Oradea U19: C. Har–S. Kincses, D. Kondor, A. Panc, F. Berardi ( J. Gere 46')– E. Tămaș (C), D. Debrenti (D. Olaru 76')– M. Vesa (I. Kălăucz 76'), F. Vesa, A. Șut– D. Miron (M. Bica 67'). Antrenor: Andrei Haș