Club Atletic Oradea aste cel mai aciv club de fotbal bihorean din puct de vedere al transferurilor în aceasta pauză competiţională. Alb-verzii au anunţat legitimarea unui fundaş stânga şi a unui mijlocaş dreapta.

 

Darius Pop, un fundaş polivalent

Practic ziua şi transferul pentru echipa alb-verde care urmează să fie antrenată de către Ciprian Dianu. Ultimele noutăţi vin să întărească compartimentul defensiv, precum şi mijlocul terenului. Darius Pop este un apărător de 17 ani care s-a născut în localitatea Livada de Bihor. Acesta a evoluat în 18 partide pentru CAO II în sezonul trecut, jocuri în care a reuşit să marcheze şi trei goluri cu toate că nu are neapărat în fişa postului această sarcină. În cariera sa, Darius a mai evoluat pentru LPS Bihorul Oradea. „Ne bucurăm să vă anunțăm că am ajuns la un acord cu Darius Pop, acesta fiind cel de-al 11-lea transfer al verii. Darius și-a dorit enorm de mult să continue în alb-verde, iar noi nu putem decât să fim bucuroși că un fotbalist cu calitățile sale a ales Club Atletic Oradea. Format ca fotbalist în cadrul LPS Bihorul, Darius este un veritabil „full-back”, evoluând atât pe postul de fundaș stânga, cât și pe postul de fundaș dreapta. În ultimul sezon a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei noastre secunde, CAO Primavera”, spun cei de la CAO despre tânărul jucător defensiv.

 

Noah Farcaş - „agil şi tehnic”

Noah Farcaş este ultimul transfer anunţat de alb-verzi. El este un mijlocaş dreapta în vârstă de 18 ani cu 4 prezenţe la nivelul Ligii a III-a. A mai evoluat pentru echipa U19 a Universitatăţii Craiova și pentru Lotus Băile Felix. „Continuăm în forță mercato-ul de vară și reușim să ne întărim lotul cu un alt fotbalist bihorean de perspectivă, este vorba despre Noah Farcaș, un mijlocaș de bandă dreaptă agil și tehnic, un real pericol pentru orice defensivă adversă. Noah a descoperit tainele fotbalului pe pământ austriac, ulterior evoluând pentru echipa de U19 a Universității Craiova. A debutat la seniori în Liga a 3-a, chiar sezonul trecut, pentru Lotus Băile Felix, iar după un prim sezon de acomodare, acum este decis să facă diferență în favoarea alb-verzilor”, este caracterizarea pe care i-o face CAO pe pagina de Facebook a clubului.