După ce au trecut de pragul psihologic al primei victorii în Liga a III-a, alb-verzii sunt cu moralul refăcut și pregătiți pentru derby-ul bihorean care va avea loc în acest weekend, pe Stadionul „Iuliu Bodola”, sâmbătă, de la ora 15.00, în compania echipei CSC Sânmartin.

Seria de foc

Pentru CA Oradea urmează o serie de trei meciuri consecutive pe teren propriu, toate echipele întâlnite părând abordabile. Între partidele dintre weekend-uri, cu Sânmartin și Dej, la mijlocul săptămânii viitoare, CSM Satu Mare se va prezenta la Oradea pentru meciul restant rămas din etapa a V-a. Sigur că visul fiecărui suporter alb-verde este ca echipa sa favorită să obțină o înșiruire de trei victorii consecutive care ar propulsa echipa orădeană spre vârful clasamentului. Și dacă mai adăugăm aici și prima deplasare, după această serie de foc, care va avea loc în „vecini'', la Sânmartin, în fieful echipei Luceafărul, care traversează în acest moment o perioadă nu tocmai fastă, visul obținerii unui asemenea lanț de victorii, care să ridice echipa în prima treime a clasamentului, pare destul de plauzibil.

 

Derby-ul bihorean

Cea mai grea partidă din această serie, care ar putea fi magică pentru alb-verzi, pare să fie chiar prima, în compania mai vechii rivale, CSC Sânmartin, aceasta urmând să se desfăşoare sâmbătă. Echipa din Sânmartin este o „nucă” tare, capabilă să bată orice echipă de Liga a III-a. Avantajul alb-verzilor ar putea fi că echipa CSC Sânmartin a jucat la mijlocul săptămânii o partidă deosebit de solicitantă în Cupa României, având ca adversară o echipă din al doilea eșalon valoric, FC Recea. Pe de altă parte, și oaspeții sunt cu moralul la cote înalte după ce au reușit să se califice mai departe revenind de la scorul de 2-3, scorul pauzei, în final reuşind să se impună cu un neașteptat 4-3. Însă linia de fund a CSC Sânmartin, mai ales în zona centrală, s-a dovedit a fi lentă și destul de ezitantă în fața rapizilor atacanți adverși. Acesta ar putea fi un culoar de care „vulturii verzi” să poată profita. Cu ochii însă pe incisivul Sergiu Pop!

Jocul echipei orădene, în creștere, le dă dreptul iubitorilor acestei echipe să creadă că favoriții lor vor aduna suficiente puncte, din această serie de meciuri promițătoare, pentru a evada din zona „nisipurilor mișcătoare” din subsolul clasamentului.

 

Aceasta este seria de foc, promițătoare, care îi așteaptă pe „vulturii verzi” în următoarele etape:

 

CAO Oradea - CSC Sânmartin (24 oct. ora 15.00)

 

CAO Oradea - CSM Satu Mare (28 oct. ora 16.00)

 

CAO Oradea - Someșul Dej (31 oct. ora 15.00)

 

Luceafărul Oradea - CAO Oradea (7 nov. ora 14.00)