Stadion: Biharea Vașcău

Spectatori: 79

Marcatori: Norocea 2, 51, Gheban 20, 81, Gavriș 42 (11m), Gruie 79

Cartonașe galbene: Bulcău, Sălăgean / Norocea

Biharea: Molnar - T. Rădac, V. Ienciu, P. Rădac, Sălăgean (58 Todoran), Hulbert, Deva (46 Teglaș), A. Sabău, Belea (63 Torok), Bulcău, Ladar (46 Botan).

Delegat: Florinel Moș.

CSO: Ștef - Haica, Ciobriș, Gruie, Toma (64 Cioflan), Gheban, Norocea (79 R. Berce), Plisco (56 Torok) , Lucaciu, Pele, Gavriș (76 Varga).

Antrenor: Voicu Popa.

Arbitri: Narcis Lascău - la centru, Bogdan Gireadă și Ciprian Fechetea asistenți. Observator AJF: Octavian Birta.

Primul meci oficial disputat sub Apuseni a găsit față în față două vecine, dar mai ales mari rivale, care de-a lungul anilor s-au duelat pe dreptunghiul verde fără menajamente, indiferent de competiția în care au avut loc meciurile.

Dacă în confruntările precedente scorul final era greu de anticipat, de astă dată deznodământul partidei disputat în Cupa României, faza pe județ, turul II, a fost unul perfect „vizibil” încă după primele secunde ale fluierului de start, când oapseții s-au și instalat comod în suprafața adversă, deoarece „cohanii” au făcut, ferm, pasul înapoi. Printre spectatori am „zărit” și pe fostul antrenor din ediția trecută, Dorin Boca, care a reușit promovarea în Liga a IV-a cu gruparea de lângă „Apa Boiului”, din punct de vedere sportiv, nematerializată însă practic, care pe toată durata partidei s-a întreținut cu nucleul de bază a celor mai fideli suporteri, dar și cu Gabriel Matica, un „cohan” pur-sânge, nelipsit de la meciurile favoriților. Din păcate pentru spectatorii gazdă spectacolul nu a fost pe placul lor, prin prisma faptului că favoriții au fost depășiți la toate capitolele, iar victoria, una zdrobitoare, a aparținut șteienilor, la scor de tenis, fără a forța prea mult. După 120 de secunde plasa s-a scuturat pentru prima oară în urma unei „torpile” de la 20 de metri reușită de Norocea (2), pentru ca, prin același procedeu, Gheban (20) să mărească diferența, 0-2, după care bara laterală a fost zguduită de două ori prin șuturile expediate de Norocea (22) și Gavriș (25). Scorul la pauză, 0-3, a fost stabilit de Gavriș (42) din lovitură de pedeapsă, pentru că între timp vășcăuanii au avut o singură oportunitate prin P. Rădac (33), însă Gruie a respins din fața porții goale. După ce Norocea (51) a înscris din nou, (0-4), partida a intrat într-un con de umbră, notabilizând schimbările de jucători, deoarece fazele de poartă au fost aproape inexsistente, doar juniorul Tudor Cioflan (73) reușind o frumoasă incursiune, însă, incomodat de un adversar, a șutat pe mijlocul porții. Gruie (79) a înscris din lovitură liberă de la peste 30 de metri, pentru ca Gheban (81) să fixeze scorul final, 0-6, într-o partidă câștigată fără probleme de șteieni.