Stadion: Biharea

Spectatori: peste 100

Au marcat: Bulcău 11, Hulbert 41, Ad. Sabău 73, C. Chişe 87 / C. Şipoş 8, R. Puşcaş 24

Biharea: A. Bogdan - A. Lazăr (62 C. Sime), Hulbert, Merce, Teaha, A. Filip, M. Sabău,  Marc (90+4 R. Indrei), Paşca (46 Ad. Sabău), Bulcău, Goţ (90+2 Teglaş).

Antrenor: Dorin Boca

CS Mădăras: S. Ardelean - Mughiuruş (25 Aburdan), Faur, Ad. Petricău, C. Chişe, V. Petricău, A. Lezeu, Cr. Jurcuţ, C. Şipoş, R. Puşcaş, I. Chişe (64 P. Pereţ).

Antrenor: Lorand Kadar

Cartonaşe galbene: A. Filip 25, A. Lazăr 28, Teaha 63, M. Sabău 68, T. Goţ 89, Fl. Merce 90+3 / C. Şipoş 19

Arbirtri: Sergiu Bărcan - la centru, Adrian Ciuciu și Bogdan Bărar, asisitenți.

Observator AJF: Radu Bitea.

După ghinionul din etapa trecută, la Săcueni, când au „scăpat” victoria în ultimele minute de joc, iată, vășcăuanii au „alungat” ghinionul, reușind victoria în dauna unui partener la fel de sărac la capitolul realizări (a se citi puncte în clasament), dar care a dat dovadă de un spirit de luptă demn de toată lauda.

Încă din startul meciului, oaspeții au dat dovadă că nu au venit în excursie sub Apuseni, etalându-și intențiile ofensive pe dreptunghiul verde, materializate (0-1), destul de repede, prin reușita lui Șipoș (8), cu un trasor fulgerător din marginea careului mare. Spre meritul lor, vășcăuanii au revenit imediat datorită rapidului Bulcău (11), care a restabilit egalitatea (1-1), în urma unei pase primite în adâncime. De regulă ocaziile se răzbună, iar vășcăuanii au simțit din nou acest adevăr crunt, deoarece au avut două mari oportunități prin același Goț (19, 21) ratate, însă, pentru ca în urma unui corner Pușcaș (24), nemarcat în suprafața de pedeapsă, să-i „mitralieze”, perforând plasa (1-2). Situația putea deveni dramatică dacă Bogdan nu ar fi avut un reflex formidabil la execuția din interiorul careului mic a lui Petricău (31), salvând un gol gata făcut. După acest episod, vășcăuanii au luat cu asalt jumătatea adversă, însă presiunea lor a fost stopată în primă fază de intervenția eficientă a lui Ardelean la „ghiuleaua” lui Lazăr, pentru ca apoi să aibă finalitate în urma unui corner, când Hulbert a plutit peste întreaga apărare adversă și, cu o lovitură precisă de cap, a stabilit scorul la pauză (2-2). Startul reprizei secunde a fost unul fulminant pentru gazde, însă Ardelean a „închis” bine unghiul la șutul în diagonală al lui Bulcău (46), după care, surprinzător, meciul a început să piardă din ritm. Marc a reușit o cursă formidabilă pe partea dreaptă, după care pur și simplu a așezat mingea pe fruntea lui A. Sabău (73), care a îndeplinit formalitatea, aducându-și echipa în avantaj (3-2). Același omniprezent Robert Marc a mai făcut încă o dată mare deranj pe aceeași parte a terenului, iar șutul centrare a fost deviat nefericit în proprie poartă de C. Chișe (87), care a fixat scorul partidei (4-2). Vășcăuanii au dedicat victoria antrenorului Dorin Boca, care nu a fost prezent pe banca tehnică, pentru că a fost naș de botez la finul lui, Alin Blaga, un nume cunoscut în lumea fotbalului județean și nu numai.