Stadion: Vașcău

Spectatori: 89

Marcatori: Cabău 12, 14, Deliman 43, A. Sabău 52, G. Cocoș 66, Teglaș 79, 89

Biharea: Plisco - Sime (61 T. Rădac), Tinca, A. Varga, Oraș (Fl. Rădac), Hulber, Pașca, Deliman (61 Teglaș), Cabău (46 A. Micula), A. Sabău (53 D. Boca), G. Cocoș (80 M. Micula).

Delegat: Florinel Moș.

Voința: Crețiu - Dan, David, Jigmond, Cionca, Andraș, R. Boldor, Buibaș, I. Boldor, Gyurka (80 Cura), D. Rațiu (67 C. Rațiu).

Arbitri: Ray-Patrick Silaghi, lacentru - Alexandru Ghiulai ;i Ciprian Fechetea, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Pirte.

Revenirea lui Dorin Boca la echipa de lângă „Apa Boiului” este una mai mult decât benefică, deoarece, în urma celor două victorii consecutive, „cohanii” au luat „înălțime” urcând pe poziția a treia din clasament.

Impulsionați în etapa trecută de ambițiosul Dorin Boca, alintat pe suprafața de joc „Chirurgul”, iată, „cohanii” prind viteză prin această a doua victorie consecutivă și, datorită golaverajului, au urcat pe podium, la egalitate de puncte cu tânăra echipă șteiană, vecinii, dar mai ales rivalii lor. Încă de la vestiare în aer plutea încrederea în tabăra gazdelor, încredere care s-a materializat pe teren printr-o victorie zdrobitoare în fața unui adversar care a dat dovadă de multă sportivitate în ciuda inferiorității, neapelând la antijoc, ci, din contră, a jucat deschis, chiar dacă nu a reușit să puncteze pe tabela de marcaj. După doar 50 de secunde de joc, centralul partidei a ieșit în „relief”, acordând un cartonaș galben lui G. Cocoș, pentru simulare, în loc de lovitura de pedeapsă care se impunea, în urma unui fault clar în careu. În fine, în rest brigada de arbitri s-a achitat de sarcini, luând deciziile corecte. După ce George Cocoș (9) nu a prins în plin o lovitură de cap, anunțând practic deschiderea scorului, plasa s-a scuturat după doar câteva minute prin reușita lui Cabău (12), care a „recidivat” după 120 de secunde când a mărit diferența, 2-0. Oaspeții au replicat prin „torpila” lui Andraș (25), iar răspunsul gazdelor a fost promt prin „ghiuleaua” lui G. Cocoș (27), ambele fără rezultatul scontat. Scorul la pauză, 3-0, a fost fixat de Deliman (43) în urma unei curse solitare. Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de A. Sabău (52) cu un șut din marginea careului mare ce a popsit în vinclu, de altfel, specialitatea acestui tehnic jucător. La singura ocazie a oaspeților, Florin Buibaș (57) a avut șansa golului, însă mingea a „mușcat” din bara transversală. Cu evoluții excepționale în ultima perioadă, George Cocoș (66) și-a pus „semnătura” pe tabela de marcaj, înscriind cu o splendidă lovitură de cap, după o apariție fulgerătoare în marginea careului mic. Cu mare poftă de joc a călcat pe teren Augustin Teglaș (79, 89) reușind „dubla” în urma unor execuții rafinate. Ghinionistul meciului a fost Dorin Boca (88), care nu a putut „gusta” din plăcerea golului pentru că mingea trimisă de el cu o lovitură de cap a fost respinsă de pe linia porții, însă a avut plăcerea unui assist la ultimul gol al meciului care a stabilit scorul final, 7-0.