Luptătorul orădean Adrian Maxim a obținut una dintre cele trei victorii reușite de sportivii tricolori care s-au bătut recent la Varna, în gala intitulată Golden Fighter. Bihoreanul l-a învins pe bulgarul Ali Uzeir în cadrul categoriei 66 kg.

Până la duelul susținut de Adrian Maxim, scorul devenise 3-1 pentru luptătorii gazdelor, punctul echipei României fiind adus de Adrian Pețenchea. A urmat succesul orădeanului care a reușit să-l învingă pe campionul bulgar, un luptător foarte înalt. Victoria care a stabilit scorul final i-a aparținut lui Adrian Mitu. Un alt succes românesc a fost obținut de Mihai Zmărăndescu, fiul celebrului bodyguard al lui George Becali, acesta luptându-se în deschiderea galei. „Am întâlnit o echipă a Bulgariei foarte bine pregătită și mă bucur că am reușit și eu să aduc un punct victorios pentru România. În ciuda faptului că am avut de luptat cu unul dintre cei mai înalți luptători, am reușit să mă impun și să duc lupta în favoarea mea”, a declarat Adrian Maxim, sportiv sprijinit de către fci currency. Cuvinte de apreciere față de luptătorul orădean a avut și Alin Fălcușan, promotorul galei Golden Fighter.

 „Adrian Maxim reprezintă pentru kickboxing-ul românesc una dintre cele mai înalte trepte ale performanței, un luptător apreciat de publicul internațional, dar, în mod nedrept, prea puțin cunoscut acasă, în România. Ca promotor al galei Golden Fighter îmi doresc să aduc în fața publicului adevărații campioni pentru că ei merită să fie apreciați și sprijiniți înaintea intereselor televiziunilor sau a show-ului monden”, a afirmat Alin Fălcușan.