Atât i-a lipsit atletei, care concurează în proba de săritură în înălţime având dublă legitimare CN „Mihai Eminescu” CSU Oradea, la Balcaniada de atletism U20 desfăşurată duminică, la Istanbul, pentru a cuceri medalia de bronz.

Sportiva orădeană a reprezentat România într-un concurs în care la start au fost prezente 14 fete din 12 state balcanice. Întrecerea a fost câştigată de către o atletă din Cipru care a reuşit o săritură de 1,82 metri. A doua pe podium a fost o reprezentantă a Greciei care a cucerit medalia de argint cu o performanţă de 1,76 metri. Cu acelaşi rezultat, dar reuşit din mai multe încercări, a fost reprezentanta Sloveniei care astfel s-a clasat pe locul al treilea. Cu o săritură de 1,73 metri, Alesia Rengle s-a clasat pe locul al 5-lea. De remarcat faptul că Alesia nu are nici măcar 17 ani dar a concurat împotriva unor săritoare sensibil mai mari la vârstă şi, implicit, ca experienţă. Rezultatul de 1,73 metri reprezintă record personal egalat pentru concursurile de sală făcute de atleta orădeană.

Într-o altă ordine de idei, Laurenţiu Vădan, atlet legitimat la LPS Bihorul, s-a clasat pe locul al doilea cu 4.023 puncte în proba combinată pentru juniori I din cadrul Campionatului Naţional de sală. Sportivul este pregătit de către profesorul Robert Olah.