Cu toate că este încă foarte tânăr, Alexandru Laslo va avea ocazia să își demonstreze mai mult calitățile la CSM Oradea. Sebastian Tudor a perfectat astfel transferul unui tânăr handbalist de calitate care nu prea avea ocazia să evolueze la a treia clasată din Liga Națională.

După transferul lui Tudor Botea de la Minaur Baia Mare, CSM Oradea l-a adus în această iarnă și pe Alexandru Laslo pentru a întări echipa după plecarea fostului căpitan, Cosmin Liberț, la CSU Târgu Jiu, contracandidata orădenilor la promovarea în Liga Națională. La cei 21 de ani ai săi, Alexandru Laslo este fratele mai mic al internaţionalei Cristina Laslo, fostă componentă a echipei Universitatea Cluj-Napoca, transferată din vara anului trecut la Buducnost Podgorica. Alexandru a venit la Oradea sub formă de împrumut până la finele actualului sezon, cu posibilitate de prelungire dacă părțile vor conveni asupra acestui aspect. Campionatul Seriei B a Diviziei A la handbal masculin se va relua la sfârșitul acestei săptămâni. CSM Oradea, liderul clasamentului, va evolua duminică, în deplasare, cu Minaur 2 Baia Mare, a 4-a clasată.

Lotul CSM Oradea pregătit de Sebastian Tudor și George Tăutu cuprinde 18 jucători: Devid Munea, Vasile Niculai, Eduard Szilagyi, Alexandru Pop, Răzvan Radu Radu, Adrian Mihăilescu, Petru Stroe, Bogdan Munteanu, Cristopher Iozu, Răzvan Nițu, Flaviu Duma, Bogdan Doboș, Cătălin Crăciun, Alexandru Laslo, Tudor Botea, Alexandru Codrin Zamfir, Ștefan Bandi și Andrei Ivancov. Ultimii trei sunt juniori de la Alpha Oradea și evoluează cu dublă legitimare.