„Satelitul” vicecampioanei României la baschet masculin a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga I fiind învinsă 71-61 (22-13, 12-15, 16-23, 21-10) de către Agronomia Bucureşti, formaţie clasată pe locul al 4-lea, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a.

După eşecul suferit pe teren propriu în faţa echipei CSM Târgu Mureş, probabil cea mai valoroasă echipă din campionat, bihorenii au cedat din nou, de data aceasta în Capitală, în duelul cu Agronomia. Formația orădeană a fost lipsită la această partidă de Vlad Marinău, David Randiș, Marian Schmidt şi Denis Pătcaș. Deşi s-au aflat în avantaj pe parcursul primelor 4 minute, un parţial de 14-2 reuşit de gazde le-au adus pe aceastea la conducere, 22-13, la finele primului sfert. Până la pauză, amfitrionii s-au menţinut în avantaj dar acesta s-a redus la doar 4 puncte, 34-28. Sfertul al treilea a consemnat revenirea orădenilor la conducere, Raul Mureşan aducându-şi echipa în avantaj, scor 43-42. Sfertul al treilea s-a terminat cu scorul de 51-50 în favoarea roș-albaștrilor, acesta fiind stabilit de Raul Igna. „CSM-ul s-a desprins la trei puncte în debutul secvenței decisive. În replică, Agronomia a preluat conducerea și s-a desprins după ce a înscris nouă puncte consecutive. Enzo Vescan a punctat de două ori de pe semicerc pentru a strânge la o posesie în minutul 35. Agronomia s-a desprins din nou și a rămas în avantaj până la finalul partidei”, menţionează site-ul CSM Oradea. În urma acestui eşec, „satelitul” a coborât pe locul al 6-lea cu 5 victorii şi 2 înfrângeri. De remarcat că bihorenii au cu un joc mai puţin disputat decât 4 din cele 5 echipe care îi devansează. Următoarea partidă pentru CSM CSU II se va desfăşura, cel mai probabil, duminică, în Arena Antonio Alexe, în compania echipei Poli Iaşi, a 9-a clasată.

Enzo Vescan a totalizat 26 puncte, 6 recuperări, Bogdan Creț a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Raul Mureșan a încheiat cu 10 puncte, 13 recuperări pentru CSM CSU 2 Oradea. În replică, Adrian Oprea a totalizat 21 puncte, 13 recuperări, iar Adrian Movileanu a adăugat 16 puncte, 5 recuperări pentru Agronomia.