În vederea meciului retur din semifinala barajului de promovare cu ACSO Filiaşi, meci care va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 17:30, la Stadionul Iuliu Bodola, conducerea FC Bihor reamintește suporterilor şi celor care doresc să vină şi să vadă de pe stadion acest meci că preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar persoanele cu dizabilităţi şi copiii sub 14 ani vor avea accesul gratuit.

Biletele se găsesc online și este recomandată achiziţionarea lor din timp pentru ca persoanele care își doresc să fie pe stadion, să îşi asigure un loc în tribună şi, de asemenea, pentru a facilita accesul mai uşor în stadion în ziua meciului. Online bilete pot fi achiziţionate de pe Eventbook, accesând adresa https://eventbook.ro/sport/bilete-fc-bihor-asco-filiasi, iar în format fizic, de la stadion, după cum urmează:

- joi, 23 mai – între orele 10 - 12 şi orele 16 – 20

- sâmbătă, în ziua meciului – de la Casieria de la Poarta 3, începând cu ora 16:00 (în limita disponibilității).

Bineînţeles, accesul este permis și pe bază de abonament iar FC Bihor deține recordul din acest punct de vedere cu cei peste 7000 de abonați pe care îi are. În acest context, numărul biletelor puse în vânzare va fi limitat având în vedere capacitatea bătrânului Stadion Iuliu Bodola.

De menţionat că accesul în stadion în ziua meciului se va putea face începând cu ora 16:00, după cum urmează:

- Suporterii bihoreni: ????????????????̦???????????? ???? ????̦???? ???? (Str. Prof. Dr. Ioan Cantacuzino - porțile clasice pe partea cu parcarea) și ???????????????????????? ???? (Str. Tr. Lalescu - lângă benzinărie).

- Oficialități, presă: ???????????????????????? ????

- Oaspeți: ???????????????????????? ????

Aşadar, accesul publicului va fi permis cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, astfel spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a nu aglomera porţile înainte de fluierul de start, dar şi pentru a ocupa locul dorit în tribună sau pentru a avea timp să viziteze Fan Shop-ul FC Bihor de la intrarea pe la Poarta 3, de unde se vor putea achiziţiona tricouri şi eşarfe.

Întrucât zona adiacentă stadionului va fi doar pentru accesul pietonal, spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.