Campioana României la minifotbal va juca în acest sfârșit de săptămână la un puternic turneu amical la Craiova dotat cu Cupa Flux Arena 2022. Ajunsă la ediția a IV-a, competiţia va reuni 20 de echipe.

Favorită principală, AEK Oradea a fost repartizată în Grupa E alături de La Maria&Ion București, Bella Venezia Craiova și Ary&Robby Buftea.

„Este un turneu puternic de pregătire cu multe echipe de top, în special din sud. Vrem să ne reacomodăm cu competiția în perspectiva reluării campionatului județean, unde AEK Oradea este pe locul 1 cu trei puncte avans. La Craiova, ne dorim să avem jocuri cât mai reușite și o clasare cât mai sus”, a afirmat Spiros Baltsavias, managerul AEK Oradea, vicecampioană europeană în 2021.

La Craiova, AEK va avea în componenţă preponderent jucători bihoreni, precum Egri, Mintaș, Micaș, Andor, Iova, Ferik, Balogh, ultimii doi fiind componenți ai lotului național de minifotbal sau Norbert Gyori (22 de ani) venit de la Liberty. În schimb, nu vor mai evolua Paulevici și Plopeanu, care au ales alte echipe.

Campioana naţională va evolua în faza grupelor vineri, 28 ianuarie, cu Ary&Robby Buftea (ora 21.30)  şi sâmbătă cu Bella Venezia (ora 13.30) și La Maria&Ion (17.30).