Luptătorul orădean Adrian Maxim a intrat în ultima parte a pregătirii pentru gala K1 de la Birmingham, din circuitul Glory, programată în 2 iunie. De trei săptămâni, Maxim a îmbinat antrenamentele specifice cu cele fizice la Petrila şi în Munţii Parâng, alături de antrenorul Alin Panaite.

“Maxim e un băiat serios, muncitor, am mai lucrat împreună şi mi-e foarte ușor să lucrez cu el. E unul dintre puţinii luptători români care are rezultate la cel mai înalt nivel", a comentat Alin Panaite, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de kickboxing din România, care i-a format și pe cunoscuţii luptători Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei, Benjamin Adegbuyi, frații Stoica și mulți alții.

“Mă așteaptă un meci greu și important, așa că am ales să vin într-un cantonament de pregătire la munte alături de maestrul Alin Panaite. Fac câte două antrenamente pe zi, a două ore, îmi place și stilul de pregătire al maestrului pe pas înainte, tehnic și agresiv”, a afirmat Adrian Maxim, susținut de fcicurrency prin Steve Syjas.

Adversarul românului este chinezul Chenglong Zhang, la categoria 65 kg.