Stadion: Coșdeni

Spectatori: 66

Marcatori: A. Sime 12, C. Tonca 35, 44  / A. Sabău 3 (11m), G. Cabău 22, G. Deliman 54, 75 (11m)

Cartonașe galbene: Cuciula, A. Sime, Tau / R. Sime, R. Varga, Teglaș

Vida: Horalipa - Burda, Pop, Ivan, Cuciula (77 Șora), Lezeu (77 R. Popa), Petruș, Avram (46 Zoț), Ion (64 Tau), A. Sime, Tonca.

Antrenor: Costel Popa.

Biharea: Plisco - Oraș, G. Cabău (67 Teglaș), T. Rădac (20 D. Boca), Tinca, R. Sime, O. Pașca, R. Varga, A. Sabău, G. Deliman, G. Cocoș.

Delegat: Florinel Moș.

Arbitri: Norbert Orban, la centru - Georgiana Goga și Emilia Negruț, asistenți

Observator AJF: Horia Buz.

Meciul dintre cele două vechi cunoștințe ale fotbalului județean, jucat la Coşdeni, a fost unul nerecomandat cardiacilor din cauza răsturnărilor de scor la care, cu siguranță, cei mai pătimași suporteri ar fi avut destule palpitații.

Un sincer bravo ambelor echipe pentru spectacolul oferit, unul cu mult peste liga în care activează cele două garnituri, dar mai ales pentru sportivitatea din teren în care jucătorii au făcut o bună propagandă fotbalului, ca și brigada de arbitri, una în care deciziile luate au fost, întotdeauna, cu realitatea din teren, completând, astfel, o partidă în care ecuația câștigătorului a fost stabilită în repriza secundă. Au învins, meritat, oaspeții în care „apariția” lui Dorin Boca pe suprafața de joc a fost mai mult decât benefică, deoarece calitățile lui de lider incontestabil au ieșit repede în relief, iar dacă mai adăugăm faptul că el s-a erijat într-un adevărat „dirijor” am avut, clar, „paleta” unei previzibile victorii a „cohanilor”. Startul partidei a fost benefic oaspeților care au deschis scorul prin A. Sabău (3) în urma unei lovituri de pedeapsă, însă gazdele au egalat destul de repede printr-un adevărat gol de generic TV, reușit de A. Sime (12) dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Vășcăuanii au revenit la conducere după o fază solitară a lui G. Cabău (22) care a înscris din marginea careului mare. Finalul reprizei a scos în evidență calitățile lui Călin Tonca (35, 44) care a „întors” rezultatul în urma unei „duble” prin care a stabilit scorul la pauză, 3-2. Dacă în prima repriză George Cocoș a fost în prim-planul multor faze reușite, după revenirea de la vestiare el a fost imposibil de stăvilit, reușind să facă un mare „deranj” de câte ori a fost în posesia balonului, iar în urma unui serviciu „pe tavă” G. Deliman (54) a îndeplinit formalitatea, reușind egalarea, 3-3. Jocul a devenit destul de alert deoarece fiecare echipă căuta lovitura fatală pentru adjudecarea punctelor puse în joc, însă intervențiile celor doi portari au fost salvatoare. Totuși, plasa s-a scuturat în urma unei lovituri de pedeapsă executată cu mult calm de G. Deliman (75) și astfel oaspeții au cucerit toate punctele puse în joc.