Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai buni fotbaliști români din toate timpurile, a împlinit 54 de ani pe 5 februarie. Tot în acea zi, sunt născute alte două nume importante din sportul "rege", Cristiano Ronaldo și Neymar, jucători care au împlinit 34, respectiv 27 de ani.

Pe site-ul oficial al echipei FC Viitorul a fost postat un mesaj special pentru "Rege":

"Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducerea Academiei de fotbal Gheorghe Hagi și a FC Viitorul, colectivul tehnic și jucătorii îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, putere de muncă, bucurii, fericire și împliniri alături de cei dragi și cât mai multe satisfacții pe toate planurile".

Hagi a fost desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului şi a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbaliști din istorie. Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray sunt cluburile pentru care a evoluat și are în palmares şapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

În tricoul echipei naționale a României a evoluat de 125 de ori și a marcat 35 de goluri, la egalitate cu Adrian Mutu.

Hagi s-a remarcat și ca antrenor. A fost ales de două ori cel mai bun antrenor român al anului şi are două trofee pe banca tehnică: titlul în România cu Viitorul Constanța și Cupa Turciei cu Galatasaray.