Din "fotoliul" de lider al clasamentului seriei secunde din Liga a II-a la fotbal, FC Bihor a căzut pe treapta a treia a podiumului, după cele două remize consecutive pe care le-a înregistrat în faţa formaţiilor UT Arad, respectiv FC Argeş. Pentru a reveni pe un loc promovabil, "roş-albaştrii" sunt obligaţi să câştige partida cu Alro Slatina, programată pe Stadionul "Iuliu Bodola", mâine, de la ora 12.00. Jocul va fi transmis în direct pe Dolce Sport.

Meciul nu se anunţă facil pentru orădeni, Alro fiind o echipă solidă, care până acum câteva etape spera chiar la promovare. Pregătită de fostul internaţional Corneliu Papură, echipa olteană are în componenţă jucători experimentaţi, iar prin evoluţiile din acest sezon a demonstrat că este una dintre "nucile tari" ale seriei. Tehnicianul gazdelor, Gheorghe Ghiţ, nu se confruntă cu probleme de lot, astfel că va putea opta pentru un "11" de start care să-i cuprindă pe jucătorii consideraţi cei mai în formă. Deşi jucătorii favoriţi nu le-au oferit o victorie în duelul orgoliilor cu UTA, este de aşteptat ca suporterii să vină din nou în număr mare la stadion, mai ales că şansele de promovare sunt în continuare mari. Să sperăm că aceştia vor putea aplauda la finalul meciului o victorie a jucătorilor pregătiţi de Gheorghe Ghiţ, care astfel ar rămâne în grafic în cursa pentru revenirea în primul eşalon fotbalistic românesc.

Echipe probabile:

FC Bihor: Pogacsics - Sg. Oltean, Muscă, Deaconescu, R. Lupu - Chiş, Danci, Sorian - Florean, Mărkuş, Fl. Pop.

Antrenor: Gheorghe Ghiţ

Alro: Marinescu - Pasăre, Răducu, Vişa, Ghindeanu, Sg. Popescu - Quist, Precup, Ed. Stoica - Ene, Dulcea.

Antrenor: Corneliu Papură

Partida de mâine va fi arbitrată de Romulus Pop - Szanto Lorant (ambii, din Târgu Mureş) şi Florin Potora (Aiud). Arbitru de rezervă va fi Ovidiu Mazilu (Satu Mare), iar observatori FRF, Petre Radu şi Victor Cruceană (ambii din Bucureşti).