Sala de sport a CN "Avram Iancu" Ştei a fost gazda primei ediţii a Cupei Primăverii la fotbal în sală, acţiune al cărei promotor a fost viceprimarul Horia Miara, preşedintele organizaţiei PSD Ştei. La competiţie au participat echipele filialelor locale din Oradea, Nucet, Vaşcău şi Ştei.

Meciurile s-au jucat în sistem eliminatoriu, în echipe de 5+1, pe durata a două reprize de câte 15 minute. Primul meci a opus formaţiile din Oradea şi Vaşcău, victoria fiind obţinută cu mari emoţii de orădeni cu scorul de 2-1 (1-1), golul victoriei fiind marcat în ultimele secunde ale unei întâlniri spectaculoase.
Gazdele au înfruntat rivalii din Nucet, unde experienţa lui Mircea Tuduce a fost hotărâtoare, nucetanii învingând cu 3-2 (3-1), câştigându-şi dreptul de a evolua în finala mare.
Ghinion pentru această echipă, deoarece meciul pentru ocuparea primelor locuri a început imediat şi, mult mai proaspeţi, orădenii au ştiut să profite, învingând clar cu 3-0 (1-0), două dintre goluri fiind marcate de Claudiu Pop, care a devenit golgeterul turneului cu trei reuşite.
Finala mică, dintre şteieni şi văşcăuani, s-a încheiat nedecis, scor 3-3 (1-2), iar ambele tabere au primit diploma pentru poziţia a treia.
La învingătorii antrenaţi de Florin Şchiop au jucat Claudiu Borza, Radu Igna, Florin Şchiop, Sebastian Secoşan, Claudiu Pop, Ioan Mang, antrenaţi de Florin Şchiop. Şi ca o adevărată competiţie ce se respectă, au fost acordate şi câteva diplome de excelenţă: Claudiu Pop - cel mai tenace "centru", Mircea Tuduce - pentru devotamentul deosebit faţă de "centru", Horia Miara - cel mai tehnic jucător, Traian Boca - cel mai bun portar, Ionel Popa - cel mai exigent şi rafinat arbitru.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierul local Teodor Moldovan, fost deputat în Parlamentul României.