Primarul municipiului Beiuș, Adrian Domocoș, a făcut unele precizări vizavi de organigrama Asociației Sportive „Bihorul" Beiuș. Dacă secția de fotbal - CF BIHORUL Beiuș - are o conducere proprie, celelalte ramuri sportive din urbe sunt coordonate de fostul mare fotbalist beiușean Remus Ganea.

Referitor la situația acestuia în cadrul asociației sportive beiușene, primarul Domocoș a declarat următoarele: „Manager nu a fost numit. Este responsabil de activități, pe partea de club sportiv, altele decât cele de fotbal, acele activități pe care dorim să le dezvoltăm foarte mult, dar, în acest moment, încă, discuțiile sunt în curs de clarificare pentru ramurile sportive care trebuie să vină. Chiar ieri am discutat cu actualul președinte al Federației de Judo, cu domnul Safta, care va veni spre Beiuș." Primarul Adrian Domocoș mai spunea despre Remus Ganea că: „Va fi în ajutorul și în sprijinul meu în relația cu aceste ramuri de sport care intenționăm să le dezvoltăm."

Cât privește sporturile pe care fostul fotbalist Remus Ganea le va coordona, acestea pot fi clasificate astfel: ramuri sportive care activează actualmente și altele care există, deocamdată, doar la nivelul intențiilor, cum ar fi judo-ul, după cum preciza chiar interlocutorul nostru. Pe lângă acestea, Domocoș a mai enumerat tenisul de câmp, handbalul, baschetul, atletismul, ashihara, karate și thai bo-ul. Pentru a asigura cadrul legal al finanțării acestor sporturi, primarul Adrian Domocoș ne-a informat că "asigurăm aceste contracte pe persoană fizică autorizată către cei care sunt instructori pe aceste ramuri sportive". Un mic mister a rămas nedevoalat de primarul Binșului: salariul pe care îl primește Remus Ganea pentru funcția de „responsabil activități sportive"! Deși este conștient că remunerația cu pricina, despre care recunoaște că este acoperită din bugetul Asociației Sportive „Bihorul" Beiuș, înseamnă bani publici, Adrian Domocoș zice că aceasta este... confidenţială! Păcat, pentru că, dacă astfel de salarii, asigurate din bani publici, ar fi făcute, de asemenea, publice, probabil că specialiștii în management s-ar înghesui la concursurile pentru ocuparea funcțiilor în cauză! Or cine știe mai bine decât sportivii, antrenorii sau profesorii de sport că, oriunde și în orice situație, concurența cinstită este sursa performanței?