Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor reamintește persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă că, vineri, 27 octombrie, începând cu ora 9.00, la Arena Antonio Alexe, va avea loc Bursa Locurilor de Muncă din județul Bihor.

Până la această dată, și-au anunțat participarea 41 de angajatori, care vor oferi apoape 2.000 locuri de muncă, din care 163 pentru studii superioare. Menționăm faptul că, cu această ocazie, va avea loc și un eveniment dedicat antreprenorilor, unde alături, de Primăria Municipiului Oradea, se vor prezenta teme de interes pentru angajatorii prezenți la bursă și nu numai”, anunţă Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Târgul este organizat în cadrul proiectului  Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” - Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local”, fiind finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

De asemenea, începând cu ora 12.00, în incinta arenei, va avea loc un atelier de antreprenoriat dedicat angajatorilor orădeni.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura pe holurile Arenei Antonio Alexe, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens, iar întâlnirea dedicată angajatorilor va avea loc în sălile arenei.

Evenimentul are drept scop facilitarea accesului persoanelor în căutare de loc de muncă la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici”, precizează directorul AJOFM Bihor.