Odată cu debutul semestrului doi al anului universitar 2023-2024, Universitatea din Oradea a pus la dispoziția studenților săi încă 150 de locuri în corpul B al căminului C4, aflat în campusul central a instituției de învățământ superior.

 

Studenții care se întorc din vacanța ce a urmat sesiunii din iarnă trebuie să știe că noul cămin mai are încă 60 de locuri disponibile. Este vorba de camere cu trei paturi și baie proprie, la un tarif de 280 de lei pe lună, pentru studenții admiși la forma de învățământ fără plată, respectiv 400 de lei pe lună, pentru cei care plătesc taxe de școlarizare.

Tinerii care vor să ocupe ultimele locuri rămase libere în noul cămin studențesc trebuie să se adreseze Serviciului social al Universității din Oradea, până cel mai târziu la data de 6 martie 2024.

„Este o oportunitate pe care o oferim studenților noștri și mă gândesc aici, în primul rând, la cei care stau cu chirie, în oraș”, a declarat rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, la momentul deschiderii noilor capacități de cazare.