Rotary Club Oradea Art Nouveau, în parteneriat cu Rotary Bucureşti Cişmigiu a implementat proiectul „Dinţi frumoşi-copii sănătoşi”. Proiectul a constat în sesiuni de informare şi demonstraţii cu privire la tehnicile corecte de periaj, iar beneficiari au fost 2000 de copii din judeţul Bihor.

Proiectul Dinţi frumoşi-copii sănătoşi a fost implementat prin implicarea a 2000 de elevi din următoarele şcoli bihorene: Școala Gimnazială Georgiu Popa din Câmpani, Școala Gimnazială Nicolae Bogdan din Vașcău, Școala Gimnazială Nr.1 din Călugări, Școala Gimnazială nr.1 din Lunca, Școala Gimnazială nr.1 din Rieni, Școala Gimnazială din Cociuba,  Școala Gimnazială din Husasau, Școala Gimnazială nr.1 din Săliște de Vașcău, Școala Gimnazială Lucreția Suciu din Oradea. În cadrul acestui proiect, copiii au beneficiat de sesiuni de informare privind importanța spălării dinților, de însușirea tehnicilor unui periaj dentar corect și a unor tehnici alimentare sănătoase. Participanții au primit paste și periuțe de dinți, dar şi o ecuaţie pe care să o „rezolve” pentru a-şi menţine iginena şi sănătatea dentară:  „2+2+2+2= 2 cm de pastă + 2 min de periaj + de 2 ori pe zi + aștepți 2 ore până să mănânci”

„Sănătatea dentară este foarte importantă în cadrul sănătății generale, reprezentând nu doar o problemă estetică ci o componentă necesară pentru buna funcționare a întregului organism. Statisticile arată o deficiență gravă în igiena dentară a copiilor din România cu urmări dramatice, de cele mai multe ori fără posibilitate de tratare”, au transmis organizatorii. Proiectul „Dinți frumoși-copii sănătoșI” a fost implementat de Rotary Club Oradea Art Nouveau în parteneriat cu Rotary București Cișmigiu.

„A trăi pentru alții e o lege a naturii. Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai frumoasă când alții sunt fericiți datorită ție”, este motto-ul după care se ghidează în activităţile lor membrii celor două cluburi.