De luni, 16 mai, tichetele de masă destinate persoanelor vaccinate SARS CoV-2 vor putea fi ridicate doar prin transmiterea unei cereri către primărie.

Persoanele care s-au vaccinat în ultimele 6 luni împotriva SARS CoV-2 cu schema completă își vor putea ridica tichetele de masă fără a se mai prezenta la ghișeele primăriei, ci doar prin transmiterea unei cereri tip către adresa instituției. Măsura a fost luată pentru a înlătura din disconfortul cauzat de aglomerarea ghișeului din piramidă și a prelungirii timpului de așteptare pentru ridicarea tichetelor. Tichetele de masă se vor acorda în baza cererii tip, care se poate descărca de pe site-ul oradea.ro.

La cerere se vor anexa obligatoriu o copie după actul de identitate și o adeverință de vaccinare, din care să reiasă data și centrul de vaccinare unde s-a efectuat vaccinarea (adeverința se poate descărca de pe site-ul: adulti.renv.ro). Cererile completate, însoțite de documentele obligatorii, se vor depune la ghișeele din piramidă sau se vor trimite prin poștă la adresa: Piața Unirii, nr. 1 , respectiv prin e-mail la adresa: primarie@oradea.ro     

Tichetele de masă vor fi trimise prin poștă recomandat.

„Tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 cu schemă completă de vaccinare, după data de 03.09.2021”, se afirmă într-un comunicat al Primăriei Municipiului Oradea.