Secția Clinică Neonatologie și Compartimentul de Terapie Intensivă- Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor a primit, din partea Asociației pentru micuțul Noel, un incubator de ultimă generație, dotat cu masă de resuscitare pentru nou-născuți.

Prin intermediul acestei sponsorizări, asociația vine în ajutorul nou-născuților care necesită manevre de resuscitare încă din primele momente de viață. Incubatorul Babyroo TN300, primit din partea asociației, este un incubator configurabil, cu funcții de termoreglare de ultimă generație, precum și tehnologii integrate avansate pentru resuscitarea de urgență. Acesta va fi destinat pacienților nou-născuți critici și celor veniți pe lume prin operație cezariană.

Dotarea cu această masă de resuscitare a fost posibilă grație implicării Asociației pentru micuțul Noel prin sponsori și donatori și a domnului Dr. Radu Galiș, Șeful Secției Clinice Neonatologie și Terapie Intensivă-Neonatologie.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Dr. Gheorghe Carp, transmite mulțumiri Asociației pentru micuțul Noel pentru sponsorizarea generoasă în valoare de 14.000 euro, menționând că acest incubator va contribui semnificativ la acordarea asistenței medicale necesare pentru nou-născuții cu probleme grave de sănătate.

Asociația pentru micuțul Noel este un ONG cu sediul în județul Bihor, care sprijină copiii bolnavi în vederea accesului la tratament și intervenții medicale care pot fi costisitoare. Asociația își propune să fie alături de toți copiii care au nevoie de ajutor, încă din primele clipe de viață.