Rolul părinților în ceea ce privește educația financiară este cu atât mai important cu cât acest subiect nu figurează în programele școlare obligatorii.

„Cum să explicăm „banii” copiilor, care, uneori, în zilele noastre, îi văd ca pe o resursă aparent inepuizabilă, stocată pe o bucată de plastic? Învățându-i pe copii despre finanțele personale, îi vom ajuta să devină autonomi și responsabili, deveniți adulți, ei vor putea să ia cele mai bune decizii, să-și gestioneze bugetul să devină consumatori avizaţi și responsabili”, anunță reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oradea.

Aceștia invită părinţii care doresc să afle cum să gestioneze corect aceste lucruri sau care au nevoie de explicaţii privind funcţionarea anumitor servicii bancare, precum creditul, depozitul bancar şi multe altele, să participe la un nou seminar din cadrul programului „Agenda Familiei”, organizat de DAS Oradea.

Întâlnirea va avea loc marţi, 28 noiembrie, de la ora 17.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, din Oradea, str. Primăriei nr. 42.

Rezervări se pot face la nr de tel: 0770-986 562. Locurile sunt limitate!