Sub genericul „Împreună pentru autism”, în data de 5 aprilie 2019, de la ora 18.00, la Oradea, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului. Principalul invitat al serii va fi cunoscutul actor și cântăreţ Aurelian Temişan.

 

Asociația SOS Autism Bihor organizează în data de 5 aprilie, de la ora 18.00, în sala de evenimente Solay din Oradea, o seară caritabilă.

Evenimentul, intitulat ,,Împreună pentru autism”, va fi dedicat zilei de 2 aprilie, dată la care se marchează, în întreaga lume, Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și prin evenimente de conștientizare a acestei afecțiuni.  

„Pentru că a devenit deja o tradiție, sperăm să avem alături de noi sponsorii, colaboratorii, partenerii și prietenii noștri, pe care îi invităm la o seară caritabilă, cu strângere de fonduri, pentru continuarea proiectelor și activităţilor noastre aflate în derulare. Va fi  o seară plină de surprize, cu muzică, dans și licitaţie de obiecte”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociaţiei SOS Autism Bihor.

Potrivit acesteia, principalul invitat al serii va fi cunoscutul actor și cântăreţ Aurelian Temişan. Cu o carieră impresionantă de peste 28 de ani, acesta spune într-un interviu: ,,Atâta timp cât faci cu credinţă şi pasiune ceea ce faci, eu cred că nu există o latură a artisticului care să-ţi fie străină sau pe care să nu o îmbrăţişezi cu tot sufletul. Până la urmă, totul trebuie să treacă prin filtrul tău, iar dacă simţi trebuie să te duci cu capul înainte. Dacă nu simţi, mai bine retrage-te la timp, pentru că publicul este cel mai bun barometru pe care îl poţi avea.”

Un alt invitat al serii va fi, pentru al treilea an consecutiv, solistul Călin Pop, de la Celelalte Cuvinte, care va susține un recital alături de Ambra Pop și Raul Silaghi. De asemenea, va evolua pe scena de la Solay Andreea Chișe, solistă orădeană de muzică ușoară și populară. Adi Moț Band va întreține atmosfera cu muzică live, de calitate, cuprinzând toate genurile muzicale. Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.

Momentele de dans vor fi de susținute de copiii Roxana Carina Luncan și Lorincz Marc Andrei, reprezentanți ai clubului de dans sportiv Exclusive Dance din Oradea și campioni naționali ai României la categoria lor de vârstă.

Prezența trupei Cool Style Show Dance la manifestările organizate de Asociația SOS Autism Bihor a devenit o tradiție. Prin urmare, și pentru evenimentul din 5 aprilie îndrăgita trupă promite un show de nota zece.

Seara va fi frumos completată cu un moment de prezentare de modă, susținut de cunoscuta agenție Graziela Models Agency. Potrivit organizatorilor, toate fondurile strânse în urma vânzării biletelor la această seară caritabilă vor fi donate Asociației SOS Autism Bihor .