Proiectul „Oradea donează o pâine” a ajuns la ediția a V-a, care va avea loc joi, 23 mai, între orele 15.00-17.00. Cele trei locații fixe au rămas aceleași, ca și la edițiile precedente: în fața Pieței Nufărul, în fața Pieței Rogerius și la Oradea Plazza. A patra locație va fi, de această dată, în fața Bisericuței Nufărul.

După finalizarea ediției din luna aprilie, cele peste 350 pâini rămase au fost duse la mai multe centre de îngrijire a bătrânilor, precum și la adăpostul de noapte din Oradea. La această ediție, organizatorii și-au propus ca pâinile rămase joi, 23 mai, să ajungă în centre de îngrijire a tinerilor aflați în nevoie.

„Deoarece numărul oamenilor care doresc să ajute și să se implice într-un mod sau altul crește de la ediție la ediție, ne oferă imboldul necesar pentru a ne extinde și a ajunge în cât mai multe locuri. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături, precum și celor care ne veți fi de acum înainte. Fiecare mână întinsă celor care au nevoie contează”, au transmis organizatorii evenimentului. Proiectul „Oradea donează o pâine” este deschis tuturor celor care au nevoie de o pâine, pe care o pot ridica din cele patru puncte de distribuție, precum și celor care vor să dăruiască o pâine sau mai multe, după posibilități. Informații suplimentare despre proiect se pot afla la adresa de email oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului.