Casa Județeană de Pensii Bihor mai are disponibile 85 bilete de tratament aferente seriei 10, începând cu data de 13 iulie pentru următoarele staţiuni: Băile Felix, Băile Herculane, Căciulata, Băile 1 Mai.

Acestea se pot ridica de la sediul Casei de Pensii zilnic, conform programului de lucru, după cum urmează: luni – joi, între orele 8.00-16.00; vineri, între orele 8.00-13.00. Biletele de tratament se eliberează conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, în baza cererii depuse. „Având în vedere că Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă și-a reluat activitatea, începând cu data de 24 iunie, facem precizarea că, în vederea protejării clienților și a personalului din bazele de tratament balnear, au fost întreprinse acțiuni de prevenire a contaminării persoanelor pentru perioada în care se desfășoară activități specifice”, se arată în comunicatul emis de insituţie. De asemenea, beneficiarilor le este adus la cunoştinţă că în toate unitățile hoteliere au fost implementate măsurile necesare pentru ca facilitățile oferite să fie complet operaționale; circuitele funcționale din bazele de tratament au fost create pentru a oferi asiguraților servicii în condiții de maximă siguranță. Aceste măsuri duc la creșterea numărului de zile de intrare a clienților până la 5-8  zile, începând cu seria 11.

Persoanele beneficiare de bilete de tratament eliberate de Casa Județeană de Pensii Bihor au obligatia de a se adresa unității balneare fie prin email sau telefonic, în vederea obținerii unei progrămări, după cum arată Ordinul MS nr.1078/12.06.2020.