Viceprimarii Antonia Nica și Marcel Dragoș au felicitat miercuri, 22 mai, cele 29 de cupluri prezente în sala mare a Primăriei Oradea, la evenimentul „Nunta de Aur”.

Aceasta a fost a V-a ediție din acest an, fiind organizată de municipalitate în semn de prețuire pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au domiciliul în Oradea.

Festivitatea de premiere a avut loc în prezența seniorilor și a familiilor lor, fiecare pereche primind o diplomă aniversară, însoțită de flori și de un premiu în bani în cuantum de 1.000 lei.

„Mi-ar plăcea ca, în această zi, să vă pot oferi, împreună cu colegii mei, sănătate și speranță pentru ceea ce vă stă încă înainte. Acest lucru, însă, îl poate face numai Cel de Sus, prin bunăvoința Lui. Nouă ne rămâne responsabilitatea de a vă sărbători, de a vă cinsti și de a vă ura cele mai bune și mai calde gânduri! Vă mulțumim că ați păstrat vie unitatea de bază a societății – familia, că ați dăruit, ați crescut și ați educat copii și nepoți, vă mulțumim că ați trudit pentru această comunitate care este casa noastră, a tuturor”, a spus viceprimarul Antonia Nica.

Compartimentul de Stare Civilă primește în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera, 12 parter, aflată în clădirea Primăriei. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0259/408824.