Agenția Județeană a Locurilor de Muncă Bihor anunță 308  locuri de muncă vacante în județul Bihor, cu aproximativ 10 oferte mai multe decât săptămâna trecută. Dintre acestea, 304 sunt pentru orădeni.

Pentru absolvenții de studii superioare sunt 36 de oferte de muncă. Se caută în special analiști, experți, consilieri, manager de proiect sau manager în relația cu furnizorii. Se mai caută planificatori, recepționiști, specialist marketing, ingineri, referent de specialitate, șef birou aprovizionare-desfacere, manager junior, expert elaborare/evaluare documentații achiziții, șef departament logistică, șef serviciu resurse umane, șef de schimb, programator de sisteme informatice. Pentru absolvenții de studii medii din Oradea există 174 de oferte de muncă, pentru ajutor de bucătar, agenți securitate, instalator încălzire centrală PT, lăcătuș reparații agregate electrice, casier, cofetar, confecționer articole piele și înlocuitori, croritori/confecționeri îmbrăcăminte, șoferi de autocamioane, vânzător, lucrători comerciali, manipulanți marfă, operator deratizare și dezinsecție, operator producție, operator cazane, operator chimist, îngrijitor persoane vârstnice, magaziner, responsabil cazare, recepționer, hotel, recepționer marfă, șef atelier, mecanic utilaj, reglor mașini unelte, șef unitate elementară de lucru, șlefuitor, sudor, vopsitor, stivuitorist, tâmplar sau tehnician mentenanță. În continuare exisă peste 50 de oferte pentru șoferii de autocamioane. Termoficare Oradea angajează lăcătuș mecanic, operator cazane, lăcătuș reparații agregate energetice, electrician și sudor.
Pentru muncitorii necalificați din Oradea există 94 de oferte, pentru agent curățenie, manipulant marfă sau muncitori necalificați.
În Beiuș există patru oferte de locuri de muncă, toate pentru studii superioare: inginer chimist (două posturi) și operator chimist (două posturi). Punctele de lucru Salonta, Marghita, Aleșd și Salonta nu au anunțat niciun post vacant.