Agenția Județeană a Locurilor de Muncă Bihor anunță 289 locuri de muncă vacante în județul Bihor, cu aproximativ 70 de oferte mai multe decât săptămâna trecută. Dintre acestea, peste 50 sunt pentru șoferii de autocamioane.

În continuare majoritatea ofertelor de angajare pentru absolvenții de studii superioare vin din partea companiei Plexus. Se caută în special analiști, experți, chiar și un director general, manager de proiect sau manager în relația cu furnizorii. Se mai caută planificatori, recepționiști, specialist marketing, ingineri, referent de specialitate, șef birou aprovizionare-desfacere, manager junior, expert elaborare/evaluare documentații achiziții, șef departament logistică, șef serviciu resurse umane, șef de schimb, programator de sisteme informatice. Pentru absolvenții de studii medii din Oradea există 169 de oferte de muncă, pentru ajutor de bucătar, agenți securitate, instalator încălzire centrală PT, lăcătuș reparații agregate electrice, casier, cofetar, confecționer articole piele și înlocuitori, croitori/confecționeri îmbrăcăminte, șoferi de autocamioane, vânzător, lucrători comerciali, manipulanți marfă, operator deratizare și dezinsecție, operator producție, operator cazane, operator chimist, magazioner, responsabil cazare, recepționer, hotel, recepționer marfă, șef atelier, mecanic utilaj, reglor mașini unelte, șef unitate elementară de lucru, șlefuitor, sudor, vopsitor, stivuitorist, tâmplar sau tehnician prelucrări mecanice. Peste 50 de oferte sunt pentru șoferii de autocamioane. Termoficare Oradea angajează lăcătuș mecanic, operator cazne, lăcătuș reparații agregate energetice, electrician și sudor.
Pentru persoanele necalificate din Oradea există 85 de oferte, pentru agent curățenie, manipulant marfă sau muncitori necalificați.
În Beiuș există patru oferte de locuri de muncă, toate pentru studii superioare: inginer chimist (două posturi), și operator chimist (două posturi). Punctele de lucru Salonta, Marghita, Aleșd și Salonta nu au anunțat niciun post vacant.