Agenția Județeană pentru Ocuparea  Forței de Muncă Bihor roagă beneficiarii ca în această perioadă să-și transmită solicitările doar online sau telefonic. În acest sens, agenția pune la dispoziția bihorenilor contacte pentru fiecare punct de lucru din județul Bihor.

„Pentru a reduce riscul îmbolnăvirii, vă rugăm să manifestați întelegere în relaționarea cu funcționarii publici din cadrul instituției. Vă rugăm să solicitați, transmiteți orice solicitare, depunere de documente doar telefonic, email sau pe cale poștală. Cererile de adeverințe, documente necesare angajării, repartițiile se solicită telefonic sau prin email. Documentele necesare comunicării locurilor de muncă vacante, înștiințările, anexele lunare aferente subvențiilor, documentele aferente măsurilor active se vor transmite prin email conform legii, iar documentele privind solicitarea de măsuri active pe cale poștală”, se arată în comunicatul emis de AJOFM Bihor.
Astfel, se pot face solicitări utilizând următoarele contacte:
 

AJOFM Bihor - sediu Oradea:
email: ajofm@bh.anofm.ro
Telefon: 0259-436.821; 0359-800960
Telefon mobil: 0771-363.407
Békési Csaba – director executiv – 0724.277.288
Morar Adrian – director executiv adjunct – 0726.737.252

Punctul de lucru Salonta:

Email: luminita.herman@bh.anofm.ro
teodor.nistor@bh.anofm.ro
telefon:0259-372.156

Punctul de lucru Beiuș:
Email: emilia.fotache@bhl.anofm.ro
Telefon: 0359-461.731

Punctul de lucru Marghita

Email: floarea.vasi@bhl.anofm.ro
teodor.vasi@bhl.anofm.ro
telefon:0259-363.528

Punctul de lucru Aleșd

Email: lavinia.ivanlet@bhl.anofm.ro
mircea.popa@bh.anofm.ro
telefon:0259-340.022

În cazul în care prezența în instituție este totuși indispensabilă AJOFM Bihor roagă beneficiarii vă să respecte următoarele reguli: la intrarea în instituție să accepte dezinfectarea mâinilor; pe holurile interioare ale instituției se acceptă prezența unui număr de maxim o persoană în așteptare, celelalte persoane fiind rugate să aștepte pe holurile exterioare ale instituției; în relaționarea cu funcționarii publici, se va păstra o distanță de minim 1,5 metri.
„În cazul în care aveți semnele unei îmbolnăviri transmisibile, vă rugăm să nu intrați în contact cu colegii noștri. Vă rugăm să înțelegeți că aceste măsuri de precauție sunt pentru a preveni eventuale transmiteri de boli”, se mai arată în comunicatul transmis.