Conducerea Societății de Pază și Protecție (SPP) Bihor a donat o pereche de mănuși originale marca Helmut Duckadam, pentru a fi licitate în cadrul unei acțiuni caritabile ce va fi organizată de Asociația SOS Autism Bihor. Evenimentul va fi unul public, transparent și va respecta toate condițiile restrictive impuse de pandemie.

Conducerea Societății de Pază și Protecție Bihor, prin directorul Ioan Sala, se alătură inițiativei arbitrului asistent FIFA Octavian Șovre, donând o pereche de mănuși marca Helmut Duckadam și organizând un concert de pricesne miercuri, 21 aprilie, de la ora 12.00, la sediul Asociației SOS Autism, situată pe str. Miron Pompiliu nr. 5.

,,Noi, colectivul societății Pază și Protecție Bihor, ne alăturam inițiativei domnului Șovre Octavian „Inima Sportului”. Din sufletele celor peste 370 de salariați ai societății, vă rugăm să primiți micul nostru dar: miercuri, 21 aprilie, de la ora 12.00, aici, la voi acasă, unde vom susține un mic concert de pricesne, prin vocea domnișoarei Adina Lezeu. Apoi, vă vom oferi daruri specifice Sărbătorilor pascale. Și, pentru că ne considerăm bunii voștri vecini, vă oferim, pentru licitația publică pe care o veți organiza, o pereche de mănuși originale, marca Helmut Duckadam. Mulțumim pentru găzduire Asociației SOS Autism Bihor. Mulțumim, de asemenea, marelui nostru erou, Helmut Duckadam, precum și colectivului societății noastre”, este mesajul transmis de Ioan Sala, directorul Societății de Pază și Protecție Bihor.

Nu este primul gest de acest gen al conducerii SPP Bihor. În decembrie anul trecut, respectând tradiția creștină „De Crăciun, fii mai bun”, conducerea Societății de Pază și Protecție Bihor a organizat un concert de colinde la sediul Asociației SOS Autism. Programul a fost susținut atunci de membrii Ansamblului „Miorița” din Salonta, îmbrăcați în straie populare, sub îndrumarea Monicăi Pîrge, instructor.

Reamintim faptul că, zilele acestea, cartonașele cu semnătura vedetei Erling Haaland, care au stârnit controverse în lumea sportului, au ajuns la Asociația SOS Autism Bihor. Arbitrul asistent FIFA Octavian Șovre, cel care i-a solicitat autograf norvegianului după meciul Manchester City-Borussia Dortmund, chiar pe tunelul spre vestiare, împreună cu colegii din Asociația „Cavalerii fluierului”, au dus cele două cartonașe, peste 20 de tricouri şi alte materiale sportive, donate de personalități din lumea fotbalului.

„Vă mulțumim din suflet, oameni buni! Helmut Duckadam ne-a mai fost alături în acțiunile noastre, cu o donație a unui articol sportiv, pentru a fi licitat. Vă mulțumim tuturor pentru gestul vostru! Vom reveni cu amănunte pe pagina noastră, legate de organizarea unui eveniment în care acestea vor fi scoase la licitație!”, este mesajul transmis de Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.