Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie, până în 17 martie, în programul Future, cel mai complex program de EducatieAltfel. Competențele de viitor precum comunicare, lucrul în echipă, adaptabilitate sunt competențele căutate în prezent de către angajatorii din întreaga lume.

În România, echipa „Future – Construiește cu pasiune” lansează luna aceasta cea de-a 4 ediție a celui mai complex program de educație ce dezvoltă competențele soft în rândul tinerilor ce sunt în căutarea unui loc de muncă și care ajută și profesorii să înțeleagă piața muncii.

Programul va avea ore de training ce abordează tematici esențiale care îi ajută pe tineri să intre cu încredere în piața muncii: descoperirea punctelor forte, construirea CV-ului ținând cont de competențele hard și soft dobândite până în prezent de către student, simulări practice de interviu, discuții și activități practice cu angajatori, oportunități de angajare chiar după finalizarea programului, dezvoltarea a noi competențe necesare în câmpul muncii și înțelegerea pieței muncii, a joburilor și a mediilor diverse de lucru.

Programul începe pe 24 martie și se desfășoară până în luna mai. Pentru a pregăti studenții pentru primul loc de muncă, profesorii participă și ei la sesiunile de training din 3 motive esențiale: învață cum funcționează concret piața muncii prin discuțiile și activitățile practice cu angajatorii, experimentează pe propria lor piele noi metode de predare ce ulterior le pot aplica mai departe în cursurile și seminariile pe care le au în universități și creează o relație diferită cu studenții și învață să îi înțeleagă altfel.

Programul „Future – Construiește cu pasiune” se desfășoară în formatul online și include sesiuni de training săptămânale. Înscrierile în noua ediție a programului, susținută de compania Sykes Romania, se realizează până în 17 martie 2021 pe: madalinahodorog.ro. Toate sesiunile de training și activitățile din cadrul programului sunt gratuite.