Cei care doresc să sprijine Asociația SOS Autism Bihor sunt așteptați sâmbătă, 1 februarie, de ora 18.30, la Liceul „Don Orione” din Oradea (str. Cazaban nr. 49/E, Oradea - România), pentru a participa la un Zumba MasterClass plin de energie, în scop caritabil.

 

„Copiii și tinerii, beneficiari ai Asociației SOS Autism Bihor, au nevoie de terapie. Ei pot deveni utili societății, dacă dobândesc abilități de viață independentă. Pentru a susține această cauză, William Flores și-a manifestat dorința de a fi alături de noi. Cu peste 100.000 de fani pe YouTube, instructorul de fitness internațional, cu ani de experiență în balet, dans modern, jazz, reggaeton, salsa, cumbia, dans popular, merengue și hip hop, William călătorește pe toată planeta pentru a-și împărtăși pasiunea și energia. Sloganul său este 100% savor latino! William Flores are experiență bogată ca dansator și a participat la numeroase evenimente importante de dans internațional în locuri precum Dubai, SUA, Singapore, Mexic, Germania, Spania, Malta, Franța, Italia și Irlanda”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.

Sâmbătă, 1 februarie, de ora 18.30, William Flores va susține un Zumba MasterClass plin de energie la Liceul „Don Orione” din Oradea (str. Cazaban nr. 49/E, Oradea - România). Donația minimă este de 45 de lei. Toate fondurile strânse vor merge către Asociația SOS Autism Bihor.

Centrul de zi SOS Autism Bihor oferă tinerilor cu autism servicii licențiate de recuperare și reabilitare. Programul Centrului este de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, coordonatoare fiind Alina Gherghel. Terapeuții centrului sunt Cristina Berdea (Zbîrce), psiholog clinician, Leonora Radu Bledea, psihopedagog și kinetoterapeut, Ana Maria Crăciun, psihopedagog, Raluca Bodea, psiholog, Mirela Burlău, fiziokinetoterapeut și terapeut ocupațional. Programul tinerilor cuprinde activități diverse, cunoașterea corpului uman, a mediului, activități de autogospodărire, activități educaționale, igienă, ateliere de creație cu voluntara Cristina Roșu, ore de gimnastică cu Nora, dans, meloterapie cu Cristina, activități de stimulare cognitivă și relaxare. De asemenea, tinerii beneficiază de terapii specifice în orele de consiliere psihologică și kinetoterapie. Prin acest program, Asociația SOS Autism Bihor vine în întâmpinarea nevoilor adulților cu autism de a socializa, de a avea un program zilnic într-un mediu adecvat nevoilor lor.