Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive dă startul unei noi campanii umanitare Caravana AREUS, pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiașe, a unor oameni din inima muntelui, pentru care fiecare zi reprezintă o încercare.

 

„Ca-n fiecare din ultimii patru ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, ne mobilizăm și, împreună, să ajutăm zeci de familii nevoiașe cu alimente, haine, jucării și încălțăminte. Dorim ca anul acesta să continuăm tradiția și, cu ajutorul dumneavoastră, să luminăm sărbătorile a cât mai multe familii nevoiașe de la poalele munților Apuseni”, transmit reprezentanții asociaţiei.

Potrivit lor, în data de 13 decembrie, de la ora 17.00, la Căminul Cultural Băița, va avea loc un concert caritabil cu artiști locali, toți cei interesați fiind așteptați cu drag la eveniment. Pe de altă parte, având în vedere deficitul de sânge cu care se confruntă centrele de transfuzii, Asociaţia îndeamnă cetăţenii ca, anul acesta, să fie mai uniți decât altă dată și să devină cu adevărat eroi.

„Știați că sângele unui singur donator poate salva până la trei vieți? Iar, mai mult decât atât, doritorii pot dona, mai departe, bonurile alimentare primite pentru achiziționarea bunurilor și alimentelor în cadrul evenimentului Caravana AREUS. Altfel spus, anul acesta, aveți ocazia să deveniți super-eroi”, anunță reprezentanțiiAsociaţiei.

Donațiile se pot efectua în contul asociației, IBAN: RO18BTRLRONCRT0424524101, iar pentru alimente, bonuri sau jucării, pot fi contactați la numărul de telefon: 0722-126.655 sau pe paginile de Facebook sau Instagram ale asociației, unde doritorii pot afla informații suplimentare privind campania umanitară. La acțiunile din anii trecuți, zeci de familii au beneficiat de ajutorul oferit în cadrul Caravanei.

„Alimentele, îmbrăcămintea, încălțămintea și jucăriile i-au ajutat pe oameni să treacă mai ușor peste iarnă dar, cel mai important, este faptul că nu s-au simțit singuri și uitați. Pentru unele persoane, cea mai mare bucurie a fost simplul fapt că am fost alături de ei și am stat puțin de vorbă cu fiecare”, transmit organizatorii.

Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive este o organizație nonguvernamentală cu sediul în localitatea Nucet, județul Bihor, ce are ca domeniu de activitate organizarea unor evenimente caritabile, sportive, culturale și educative, având ca scop implicarea comunității locale pentru realizarea diferitelor proiecte.