Asociația SOS Autism Bihor  are plăcerea să vă invite în 24 noiembrie la un concert de colinde, în sala Teatrului Regina Maria, având-o ca invitată specială pe cunoscuta interpretă de muzică populară Veta Biriş.

Marea artistă populară, cu o voce inconfundabilă, vine la Oradea, pentru a doua oară: ,,Nu cred că eu am ales muzica, cred că ea m-a ales pe mine. Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu m-am gândit că voi deveni cântăreață. Am fost la cor, iar vocea mea se auzea mai tare decât a celorlalți. Apoi, am mers la concursuri, când am mai crescut. Primul meu mare concurs a fost “Floarea din grădină”, în 1978. Țin minte că m-a selectat un compozitor de la Târgu Mureș. Mi-a zis: “Cânți așa de frumos, că nici nu știu să scriu pe note”.

Artista va fi acompaniată de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, condusă de dirijorul prof. Adrian Miescu, prezentă la Oradea prin bunăvoința cunoscutului interpret Leontin Ciucur. Pe scena Teatrului Regina Maria, vor evolua voci extraordinare, oameni modești, cu suflete calde și pline de dorința de a oferi auditoriului o armonie sunete și vibrații. Alături de Veta Biriş vor mai colinda Alexandru Carțiș, Dana Ionela Jurjuţ şi Teodora-Felicia Şandru. Prezentatoarea spectacolului va fi Ioana Mădălina Ştefanică.  

Acest eveniment este organizat printr-un proiect al Consiliului Judeţean Bihor, cu sprijinul și implicarea Teatrului Szigligeti Szinhaz.

Biletele pentru eveniment se pot achiziționa de la sediul Asociației SOS Autism Bihor, str. Miron Pompiliu nr 5 sau prin telefon, la 0742-529.453 şi  0744-559.154.

Sumele de bani, obținute în urma vânzării biletelor, vor fi donate Asociației SOS Autism Bihor.