Un eveniment caritabil, în sprijinul animalelor abandonate, adunate și îngrijite în adăposturile private, Târgul blănoșilor, va avea loc la Oradea, duminică, 19 septembrie, între orele 14.00-18.00.

Devenit deja tradițional, târgul caritabil pentru animăluțele fără stăpân va avea loc, pentru a doua oară anul acesta, duminică, 19 septembrie, începând cu ora 14.00, la restaurantul Lokal, str. Aurel Lazăr, nr. 1, Oradea.

Pentru a găsi mai ușor locația, puteți lua ca reper statuia lui Aurel Lazăr de pe Corso, pe străduța care duce înspre Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

„Veți putea găsi aici hăinuțe, încălțăminte, bijuterii, decorațiuni și alte lucrușoare aduse de către voluntari și asociații. Puteți să cumpărați, dar și să donați bănuți, pături, mâncare pentru căței și pisici, boluri și tot ce mai credeți voi că le-ar fi de folos celor care se ocupă de animăluțele abandonate”, transmit inițiatorii acțiunii.

Evenimentul este organizat de Bazarul Blănoșilor, în colaborare cu asociațiile pentru protecția animalelor din Bihor, cu sprijinul Lokal.