Pentru a ajuta o fetiță de 6 ani, suferindă de amiotrofie spinală, elevii de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea au organizat un spectacol prin intermediul căruia au strâns donații în valoare de peste 8.000 de lei.

Clubul Impact Eco, sprijinit de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Economic „Partenie Cosma” Oradea și de mai mulți sponsori (Asociația Filantropia, Fundația Noi Orizonturi, Clubul Rotary și Auchan Oradea), a inițiat și desfășurat joi, 19 decembrie, proiectul „Impactul unui zâmbet”, sub forma unui spectacol.

Acesta s-a ținut în sala festivă a Colegiului Economic „Partenie Cosma”, având scop caritabil și urmărind strângerea de fonduri pentru o fetiță de numai 6 anișori pe nume Anastasia, care suferă de amiotrofie spinală – o boală care nu o lasă să se bucure de copilărie, întrucât nu poate să își folosească picioarele. Spectacolul caritabil a avut un ecou pozitiv, reușindu-se adunarea din donații a frumoasei sume de 8.185 lei.

Pe lângă o diversitate de momente, de la cântec și dans, la monoloage și improvizații, spectatorii au fost încântați de prezența Anastasiei, fericită de organizarea evenimentului.

„Obiectivele principale ale acestui proiect au fost achiziționarea unui verticalizator care să o ajute pe Anastasia cu problemele sale și strângerea de bănuți pentru drumurile la medic și tratamentele necesare. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, atât nouă, cât și Anastasiei, și îi felicităm pe toți cei care au participat la spectacol în calitate de concurenți; fără sprijinul acestor oameni inimoși nu am fi reușit să o ajutăm pe Anastasia”, susțin organizatorii.