Elevii Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea au desfășurat o nouă acțiune caritabilă, aducând bucurie şi speranţă pe chipul unor copii internaţi la Spitalul Clinic Municipal dr. „Gavril Curteanu” din Oradea.

Acţiunea, desfăşurată miercuri, este a doua acțiune caritabilă pe care elevii școlii o desfășoară acum în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului, prima a fost organizată în data de 28 noiembrie 2022, când un număr de 73 de elevi au dorit să fie aproape de cei aflaţi în suferinţă şi au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea. Acțiunea a fost și de această dată una pregătită cu mare grijă şi din tot sufletul de către reprezentanţii instituţiei de învăţământ, iar din sumele colectate benevol au fost cumpărate şi distribuite 80 de pachete cu dulciuri, rechizite şi alte produse necesare copiilor internaţi la unitatea spitalicească.

„Suntem pe deplin recunoscători mulţumiţi sufleteşte că prin acţiunea noastră, acum în preajma sărbătorilor de iarnă, am putut să aducem puţină bucurie în inimile acestor copii care ne-au primit cu căldură şi s-au bucurat nespus de surprizele oferite”, au transmis reprezentanţii şcolii.