Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea listelor cu copiii admiși să frecventeze în anul școlar 2021 - 2022 creșele din municipiul Oradea, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

„Ținând seama de contextul determinat de riscul infectării cu noul coronavirus, dorim să vă asigurăm de faptul că în toate creșele noastre se respectă regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare. Totodată, vă rugăm, dragi părinți, să respectați toate măsurile de igienă și minimalizare a riscurilor de îmbolnăvire stabilite la nivelul fiecărei creșe, dar și în comunitate, astfel încât să avem copii sănătoși, important pentru fiecare dintre noi este să fim responsabili și să respectăm normele de sănătate publică privind infectarea cu SARS - CoV - 2 și după plecarea copiilor din creșă”, anunță reprezentanții DAS Oradea.

Listele finale cu copiii înscriși și admiși să frecventeze creșele în anul școlar 2021-2022 se regăsesc accesând site-ul Direcției de Asistență Asocială Oradea - www.daso-oradea.ro/ro/articol?slug=listele-cu-copiii-inscrisi-si-admisi-sa-frecventeze-cresele-in-anul-scolar-2021-2022.