Casa Frențiu din Oradea este locul unde persoanele pensionate, singure sau cupluri, pot să aleagă continuarea unei vieți active și pline de bucurii.

 

Casa Frențiu din Oradea este poziționată în parcul Olosig, aproape de foarte multe zone de relaxare și comerciale cu acces facil la toate mijloacele de transport. În plus, este alegerea perfectă pentru persoanele vârstnice care apreciază o viață socială activă, ca parte a unui program de zi cu zi în care sunt incluse de la activități sportive, plimbări, activități recreative în comuniune cu ceilalți locuitori ai casei, până la activități culturale și educative împreună cu personalul Casei Frențiu.

Spațiul de socializare comun este generos și se întinde pe mai multe zone. În principal, atracția se îndreaptă spre zona de relaxare a camerei de zi. Camera de zi este dotată cu canapele confortabile, o zonă de vizionare a canalelor de televiziune sau a filmelor, care are în centru un ecran TV plat de mari dimensiuni. Aici pot fi alese diverse activități care se pot realiza atât cu ceilalți oaspeți, cât și cu personalul casei sau alături de familia venită în vizită. Zonele de jocuri, biblioteca sau accesul Wi-Fi pot, de asemenea, să fie binevenite atunci când dorești să faci ceva nou și interesant. Zona de luat masa este un alt loc de socializare. Cele trei mese zilnice asigurate oaspeților Casei Frențiu sunt un bun prilej de discuții privind activitățile zilei, știrile sportive sau cele social-economice dezbătute pe scena politică. Fiecare etaj este dotat cu o mică zonă de discuții sau citit, atunci când cauți puțină intimitate dar nu îți dorești, totuși, să stai în propriul dormitor. Dacă, totuși, se preferă aerul liber, putem spune că parcul Olosig este chiar grădina Casei Frențiu. Aleile liniștite și copacii umbroși sunt minunate atunci când vrei să ieși în natură sau să îți amintești de casa de la țară.

Sala de sport e o altă zonă unde oaspeții Casei Frențiu pot avea atât activități de tonifiere și întreținere, cât și activități sportive medicale, având la dispoziție aparatură certificată în acest sens. Alte zone unde se pot desfășura mici meșteșuguri sau activități de hobby sunt la dispoziția celor dibaci și creativi.

Pentru suflet și nu numai, capela Casei Frențiu este permanent deschisă. Aici se oficiază slujbe religioase pentru oaspeții casei și familiile acestora și anumite servicii religioase punctuale.

Detalii privind modalitatea de a deveni oaspeți ai Casei Frențiu pe termen lung, mediu sau scurt se pot afla la următoarele date de contact: telefon: +40 770-120.224, 0359-418.201, email: casafrentiu@gmail.com, www.casafrentiu.ro