În fiecare zi de miercuri, la Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice din cartierul Rogerius, este programată o activitate dedicată persoanelor vârstnice.

Deschiderea oficială a două obiective cuprinse în proiectul „Cetățeni activi la puterea a treia”, cu activități specifice persoanelor vârstnice, va avea loc miercuri, 8 noiembrie. De asemenea, seniorii noștri sunt invitați la „Atelierul de creație”, în cadrul căruia se vor confecționa articole dedicate Crăciunului și Anul Nou. Activitatea va debuta miercuri, 8 noiembrie, de la ora 11.30, și este prevăzută a se desfășura în fiecare zi de miercuri, la Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice – Rogerius 2 (str. Cornel Coposu, colț cu Orășelul copiilor). Coordonatori de activități sunt: prof. Ecaterina Grecu, directoarea taberei „Ceata lui Pițigoi”, și lector univ. dr. Viorica Cun, de la Universitatea Emanuel Oradea.

„Activitățile sunt oferite pentru toți participanții care doresc să-și mențină sănătatea fizică și mentală, după expresia „Minte limpede și picioare sprintene””, anunță Miorița Săteanu, coordonatoarea proiectului, cetățean de onoare al municipiului Oradea și membru voluntar în Parlamentul Seniorilor.