În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reușit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru cinci frați performanți, dar extrem de vulnerabili.

Până acum, 1.500 de donații și tot atâția oameni de bine au făcut ca visul lui David să prindă contur. Înotătorul şi-a donat ziua de naștere, iar sumele strânse vor fi folosite pentru achiziționarea unui apartament pentru cinci frați cu talent muzical extraordinar.

„Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reușit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro - și aș vrea să mulțumesc fiecărui donator - am încredere că suntem și mai mulți, iar puterea noastră este și mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în brațe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și să le spun: «Am reușit!»”, a declarat David Popovici.

Andrei cântă la vioară și a absolvit Conservatorul, Matei și Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator, iar Teodor și David sunt în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, și se pregătesc amândoi pentru aceeași facultate.

Pentru a împlini visul celor cinci frați, David are nevoie de oameni cu suflet, pentru a aduna încă 11.000 de euro. Descoperă povestea fraților și se poate dona la hhc.galantom.ro/p/david.

Pentru o donație pe Galantom de minim 30 de lei, intri automat în tragerea la sorți pentru o întâlnire față în față cu David. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 30 octombrie 2023.

Reamintim că, anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puțin de o lună, pe aceeași platformă, donații în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, organizația a putut muta acasă o fostă campioană - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea și nu avea unde locui împreună cu cei trei copii.