Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor, în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea, organizează Bursa locurilor de muncă şi Ziua Antreprenoriatului, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

 

Potrivit lui Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, evenimentul are drept scop facilitarea accesului persoanelor în căutare de loc de muncă la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Evenimentul se va desfășura în data de 27 octombrie, în intervalul orar 9.00 - 16.00, la Arena Antonio Alexe (zona Ioşia) din Oradea, fiind organizat în cadrul proiectului  „Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” - „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în județul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”, cu cod eMS ROHU-421, finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

De asemenea, începând cu ora 12.00, în incinta arenei, va avea loc un atelier de antreprenoriat dedicat angajatorilor orădeni.

Evenimentul se va desfășura pe holurile arenei, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens, iar întâlnirea dedicată angajatorilor va avea loc în sălile arenei.

De menţionat că participarea angajatorilor la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat. Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0749-090.619 - Adrian Lupaş, AJOFM Bihor sau 0740-662.168 - Răzvan Bucurean, AJOFM Bihor.