Cea de-a III-a ediție a concertului caritabil „Dar din suflet pentru suflet”, organizat în data de 13 decembrie, de Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive – AREUS, în localitatea Băița, s-a bucurat de succes.

 

„Ne bucurăm enorm că am avut alături de noi peste 100 de spectatori, care au asistat la un spectacol deosebit, dar și faptul că s-au unit într-un scop comun, acela de a lumina sărbătorile unor persoane nevoiașe. Dorim ca, pe această cale, să mulțumim tuturor pentru participare și pentru faptul că ne-au arătat că există printre noi oameni cu suflet, care doresc să ajute”, au transmis reprezentanții Asociaţiei.

Potrivit acestora, prin acest proiect caritabil, s-a reușit alcătuirea unor pachete consistente pentru câteva familii nevoiașe care locuiesc la poalele munților Apuseni. 

„Cu ajutorul celor peste 100 de spectatori prezenți, am reușit să adunăm haine, alimente, jucării și fonduri, pentru alcătuirea unor pachete consistente, care să asigure un trai decent, pe perioada iernii, pentru aproximativ 40 de familii de la poalele munților Apuseni, toate acestea desfășurându-se în cadrul campaniei umanitare „Caravana AREUS 2019”, menționează organizatorii.

Pe această cale, reprezentanții Asociaţiei au ținut să aducă mulțumiri tuturor persoanelor care au ajutat la organizarea evenimentului, dar și sponsorilor: Centrul Medical Arborada, Băița Bihor, Europeanfood, Printexpert, Vest Transcom, Căsuța cu bunătăți - Ștei, La doi pași - Ștei, Brutăria Buru - Ștei, lui Cătălin Indrei, care a asigurat sonorizarea, precum și artiștilor Mihai Gheban, Zestrea Buduresii, Crăișorii Șteiului, precum și elevilor școlilor din Băița și Nucet, care și-au sacrificat din timpul lor liber și au pregătit un spectacol pe cinste.

Donațiile se mai pot face până joi, 19 decembrie, iar pachetele vor fi distribuite familiilor sâmbăta, 21 decembrie.