Elevii şi colectivul de lucru al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Bonitas Oradea au organizat joi, 1 februarie, Festivalul “Carnavalul copiilor”, la Universitatea Creştină Partium.

 

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Bonitas a strălucit joi, 1 februarie, printr-un spectacol plin de emoție și originalitate, care a cuprins parada costumelor de carnaval, dansuri, cântece şi multă voie de bună.

Sub umbrela proiectului educativ “Puterea Vindecătoare a Poveștilor”, copiii cu nevoi speciale au prezentat, cu mândrie, la Universitatea Creştină Partium, personaje iconice din lumea Disney. Purtând costume pline de ingeniozitate, aceşti tineri minunaţi au transformat sala de festivitate de la Partium într-un univers de poveste. Concursul de creativitate a adus la suprafață talentul lor remarcabil, fiind premiate originalitatea și dedicarea în redarea personajelor de basm.

Evenimentul, dedicat tuturor copiilor cu nevoi speciale, și nu numai lor, a creat o atmosferă de bucurie și unitate pentru toţi cei prezenţi. Spectatorii au fost martorii triumfului creativității și i-au sprijinit pe tinerii eroi într-o atmosferă de neuitat.