În sala festivă a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea, astăzi, 27 iulie, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol artistic organizat în cadrul proiectului „Podul Prieteniei Interculturtale”.

Sub genericul „Să ne cunoaștem și să socializăm prin activități”, astăzi, 27 iulie, de la ora 17.00, în sala festivă a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea, va avea loc un spectacol artistic oferit de: Forumul Democrat German, Asociația Pensionarilor Maghiari din Partium, Uniunea Democraticcă a Slovacilor și Cehilor din România, Comunitatea Ucrainenilor din Oradea, Comunitatea Evreilor din Oradea, Fundația Ciore Roma și Asociația Comunitară „Amara Phala” din satul bihorean Tămașda, comuna Avram Iancu. De asemenea, tot în cadrul evenimentului, pictorul amator Liviu Marc din Oradea va expune câteva lucrări, la 50 de ani de la moartea marelui pictor spaniol Pablo Picasso. 

Coordonatoarea proiectului este ing. Miorița Săteanu, cetățean de onoare al municipiului Oradea și membru al Parlamentului Seniorilor din România. Intrarea este liberă.