Restaurantul Egalitas al Centrului Posticum organizează în data de 17 mai, de la ora 18.00, o cină care urmează să fie preparată şi servită de tinerii din Asociaţia „Down” din Oradea. Meniul va cuprinde cotlet umplut cu bacon și cașcaval, cu sos de ceapă și crochete din cartofi cu broccoli, iar la desert, tort de morcovi cu cremă de mascarpone cu portocale.

În data de 17 mai de la ora 18.00, la Restaurantul Egalitas, al Complexului Posticum, din Oradea, bucatele vor fi pregătite și servite de membrii asociației Down și de alți tineri orădeni cu nevoi speciale.

„De cinci ani funcționează programul Egalitas al complexului Posticum: un restaurant periodic, în cadrul căruia bucatele sunt pregătite și servite de membrii Asociației Down și de alți tineri orădeni cu nevoi speciale. În data de 17 mai, de la ora 18.00, oaspeții vor putea gusta cotlet umplut cu bacon și cașcaval, cu sos de ceapă și crochete din cartofi cu broccoli, iar apoi tort de morcovi cu cremă de mascarpone cu portocale”, anunță organizatorii evenimentului. Potrivit acestora, prețul de cost al meniului, preparat cu grija și devotamentul tinerilor cu nevoi speciale, poate fi susținut prin donații: 40 de lei/meniul pentru adulți, respectiv 25 de lei/meniul pentru copii. Pentru participare la evenimentul din 17 mai, ca și până acum, este nevoie de înscriere prealabilă, prin e-mail la adresa recepcio@posticum.ro, la numerele de telefon (004) 0744-504.051 sau (004) 0721-564.725, respectiv la recepția complexului Posticum (str. Teiului. 26).